BOULDEREN

Wat is

boulderen

Image wat is boulderen Klimkaffee

KlimKaffee biedt het ultieme boulderplezier op onze wand voor jong en oud, beginner tot gevorderde. Boulderen is muurklimmen tot een beperkte hoogte van 4m50. In tegenstelling tot het traditionele indoor muurklimmen maken we geen gebruik van touwen, maar ligt er een dikke valmat als valbescherming. Dus er is gedacht aan een zachte landing bij een van jou talloze pogingen op je favoriete route! De routes zijn verdeeld in duidelijke gradaties om het uitdagend en overzichtelijk te houden voor iedereen.

Uitdagende technische bewegingen of liever de dynamische pas? Bij KlimKaffee vind je precies wat je zoekt als je wilt starten met boulderen of je op zoek bent naar je nieuwe 7c boulder. De routes worden met de regelmaat vernieuwd om iedereen de tijd te geven om een route uit te werken maar met toch genoeg rotatie om de nodige afwisseling te garanderen.

KlimKaffee kijkt er naar uit om jou te zien blinken aan onze wand!

Registreer hier
Image wat is boulderen Klimkaffee

Naast het pure boulderplezier organiseren we ook groeps- en individuele lessen op alle niveaus.  Deze trainingen helpen je om de basistechnieken onder de knie te krijgen, net dat stapje verder te kunnen gaan of dat andere inzicht te leren. Je zal altijd wel de nodige zaken opsteken na de qualitytime met één van onze instructeurs! Meer info hierover vindt u bij trainingen.

Kids kunnen wekelijks naar onze boulderkids lessen komen, waarin de kids per leeftijdsklasse en op ieders niveau begeleiding krijgen. De samenstelling van de groepen en bijkomende info vind je hier.

Verder kunnen scholen en bedrijven bij KlimKaffee genieten van aangepaste formules om te komen genieten van onze boulderwand. Meer info hierover vind je hier.

Image wat is boulderen Klimkaffee