BOULDEREN

Kids

Onze kids bieden we een breed lessenpakket aan dat verder gaat dan enkel boulderen. Tijdens onze lessen focussen we op verantwoorde lichamelijke en geestelijke ontwikkeling. Coördinatie, motivatie en zelfvertrouwen komen uitgebreid aan bod. Dit bereiken we door de steun van de trainers, licentiaten LO of gediplomeerde personal trainers, maar ook door de steun van de kids onderling aan elkaar. Zo ontstaat er een sfeer waar ze leren leren van elkaar én zichzelf. Wat dan weer de teamgeest ten goede komt.

BOULDERKIDS

De kids zijn welkom op de bouldertrainingen. Hier worden ze ondergedompeld in de magische klimwereld onder begeleiding van onze topcoach. De kids krijgen de nodige techniek en inzichten aangeleerd om plezier te halen uit het klimmen en worden begeleid en bijgestuurd op hun eigen niveau. Hier maken we eveneens een opsplitsing in drie leeftijdsgroepen, 5 tot 8 jaar, 9 tot 12 jaar en 13 tot 16 jaar.

Deze lessen gaan door op woensdagnamiddag tijdens de schoolperiode.

Prijs: €250/schooljaar, wekelijkse les tijdens de schoolperiode en het ganse jaar vrije toegang tot KlimKaffee.

 

KIDS PARTY

Zoek je naar een origineel verjaardagsfeestje voor een bende kids? Ook daarvoor ben je bij ons aan het juiste adres! In onderling overleg organiseren we graag een feestje dat aansluit bij de leeftijdsgroep al dan niet gecombineerd met een lekker en gezond hapje. Uit praktische overwegingen kunnen verjaardagsfeestjes enkel doorgaan op zaterdagen. Neem zeker even contact op om de mogelijkheden te ontdekken.