Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Openingsweekend Klimkaffee

Sep 1, 2018 @ 10:00 am - Sep 2, 2018 @ 10:00 pm

Eindelijk is het zover! Op 1 september opent Klimkaffee officieel haar deuren en daarmee de coolste én gezelligste klimzaal van ‘t land! Kom ons bezoeken tijdens het openingsweekend én kom mee deel uitmaken van dit fantastische verhaal.

Doorheen het ganse weekend worden er tal van activiteiten georganiseerd, verschillende intro sessies aan rond yoga én boulder – reserveren is de boodschap ! – ookis er allereerst een doorlopende klimwedstrijd (onze fameuze “Klimkaffee Open”

Verder mogen jullie ook getuige zijn van de luchtdoop van onze bar & keuken. Daarmee hopen wij menig “innerlijke mens” te versterken en dit weekend tot een absoluut succes te maken…

Tussen pot en pint zullen de geïnteresseerde aanwezigen ook verder worden geïnformeerd over het permanentere aanbod aan yoga- en boulderlessen én de verschillende abonnementsformules.

Be there or be square!!!

Details

Start:
Sep 1, 2018 @ 10:00 am
End:
Sep 2, 2018 @ 10:00 pm

LET OP: TIJDENS DE ZOMERVAKANTIE WIJZIGEN ONZE OPENINGSUREN!! UITZONDERLIJK ZIJN WE ALLE WEEKDAGEN WE OPEN VAN 12H TOT 23H, ZATERDAG VAN 10H TOT 20H EN ZONDAG VAN 12h TOT 20h