BOULDEREN IN GROEP

Groepen en scholen

klimkaffee icon

SCHOLEN

Schoolgroepen zijn van harte welkom bij KlimKaffee. Scholen kunnen bij ons terecht voor een losse L.O. les of een lessenpakket van meerdere weken. Deze lessen kunnen variëren van vrije bouldermomenten naar specifieke klim- en yogalessen. Hier kan de L.O. leerkracht bijgestaan worden door één van onze gespecialiseerde instructeurs. Eveneens helpen we graag bij de organisatie van sportdagen, al dan niet in samenwerking met de naastliggende projecten zoals circusschool Circolito. Tijdens deze dagen kunnen we zelfs voor lunch met bijpassend drankje zorgen. Neem gerust contact op voor meer info en een voorstel op maat.

BEDRIJVEN

Wel eens zin in een teambuilding die net iets anders is dan de meest gekende? Dat kan KlimKaffee bieden. We doen in samenspraak met u een op maat gemaakt voorstel voor een halve tot hele dag. Boulderen, yoga,  de circusschool,… het kan allemaal. Onder begeleiding van één van onze specialisten organiseren we leuke en motiverende opdrachten op, tegen, in en rond de Hangar!

We voorzien graag de lunch uit, maar mag het iets meer zijn of is de groep groot dan doen we beroep op één van onze bevriende foodtrucks om de dag compleet te maken. Op het einde van de dag ontvangen we jullie met veel plezier in het KlimKaffee voor een nabespreking tussen de collega’s.

Bel even of vul het contactformulier in voor een spannend en gevarieerd voorstel op maat van uw organisatie.

KLIMKAFFEE IN BEELD

DOE HIER EEN AANVRAAG