YOGA

Kids

RELAXKIDS

Relax Kids lessen bestaan uit beweging, dans, yoga, meditatie, drama, onderlinge kindermassage, ademhalingsoefeningen, positieve affirmaties, mindfullness en visualisaties.

Kinderen worden zich bewuster van hun eigen houding, ademhaling, emoties, denken en sociale vaardigheden ten opzichte van elkaar. Ze leren naar elkaar luisteren zonder te veroordelen, ze leren initiatieven te nemen en creatief bezig te zijn. Fantasie en creativiteit van de kinderen wordt geprikkeld aan de hand van verschillende thema’s zoals dieren, wensen, toverpost, dromen, superhelden, geluk, avontuurlijke reizen, sprookjes, natuur…

In dit filmpje wordt weergegeven wat Relax Kids precies inhoud : http://www.relaxkidsnederland.nl/relax-kids-lessen

De lessen gegeven door Wendy van LiefLijf voor jongens en meisjes van 6 tot 8 jaar gaan door op woensdag van 13u30 tot 14u30, ben je tussen 9 en 12 jaar dan verwachten we je tussen 14u45 en 15u45.

Meedoen kan aan 10€/les of mits aankoop van een 10+1 beurtenkaart. Max. 10 deelnemers per les.

ROTS & WATER

Rots en water is een erkende weerbaarheidstraining voor meisjes en jongens vanaf 8jaar. Tijdens de training werken we rond 4 grote thema’s.

 • Weerbaarheid:
  • omgaan met pestgedrag,(groeps)druk, voor jezelf opkomen,…
 • Zelfvertrouwen:
  • onzekerheden overwinnen, eigen grenzen verleggen, initiatief nemen,…
 • Zelfcontrole:
  • omgaan met teleurstellingen en frustraties, grenzen aangeven en respecteren,…
 • Zelfrespect:
  • opkomen voor eigen mening, neen zeggen, voor jezelf kiezen,…

‘Rots’ staat hier voor onverzettelijk en krachtig, ‘Water’ aan de andere kant staat vor beweeglijk en meegevend. De balans tussen je eigen wensen, verlangens en overtuigingen en die van anderen leren ontdekken en respecteren.

Deze lessen gaan in kleine groepen door waar zowel individuele- als groepsopdrachten uitgevoerd worden en dit zorgvuldig wordt besproken met de ganse groep.

Een lessenreeks bestaat uit 8 lessen van 1u15, de eerste start op 1 oktober. Alle kinderen vanaf 8jaar welkom. Prijs:175€ voor een lessenreeks. Deze lessenreeks wordt gegeven door Wendy van Lief Lijf.