BOULDEREN IN GROEP

Groepen en scholen

klimkaffee icon

BEDRIJVEN

 

Wel eens zin in een teambuilding die net iets anders is dan de meest gekende? Dat kan KlimKaffee bieden. We doen in samenspraak met u een op maat gemaakt voorstel voor een halve tot hele dag. Boulderen, yoga, … het kan allemaal. Onder begeleiding van één van onze specialisten organiseren we leuke en motiverende opdrachten.

We voorzien graag de lunch, maar mag het iets meer zijn of is de groep groot dan doen we beroep op één van onze bevriende foodtrucks of cateraars om de dag compleet te maken. Op het einde van de dag ontvangen we jullie met veel plezier in het KlimKaffee voor een nabespreking tussen de collega’s.

Bel even of vul het contactformulier in voor een spannend en gevarieerd voorstel op maat van uw organisatie.

 

SCHOLEN

School en groepen zijn van harte welkom bij KlimKaffee. Ze kunnen bij ons terecht voor een losse klimbeurt of een lessenpakket van meerdere weken. Deze lessen kunnen variëren van vrije bouldermomenten naar specifieke klim- en yogalessen. Hier kan de L.O. leerkracht bijgestaan worden door één van onze trainers. Leerkrachten kunnen zelf hun lessen inplannen én reserveren. Om ervoor te zorgen dat er plaats is voor sportdagen, events en dagen om onderhoud in te plannen zou het handig zijn dat er pas 1.5 maand voordien gereserveerd kan worden voor LO Lessen. Zo houden we ruimte om dergelijke activitieiten comfortabel in te plannen zonder lessen te moeten annuleren  Eveneens helpen we graag bij de organisatie van sportdagen, al dan niet in samenwerking met de naastliggende projecten. Tijdens deze dagen kunnen we zelfs voor lunch met bijpassend drankje zorgen. Neem gerust contact op voor meer info en een voorstel op maat

Hieronder vindt u de mogelijkheid om direct te reserveren

 

KLIMKAFFEE IN BEELD